R G B

Ειναι τοσο δυσκολο…

Posted on: 12 Μαρτίου, 2008

αγαπητοί τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι, υπουργοί, κοινοτάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι δεν ξέρω και εγώ τι άλλο να χρησιμοποιείτε κάποιο σύστημα εναλλακτικής τροφοδοσίας των φαναριών σήμανσης με ενέργεια;

Αναφέρομαι στις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ την περασμένη εβδομάδα. Στην Θεσσαλονίκη επικρατούσε ΧΑΟΣ στους δρόμους. Η βασική αιτία ήταν τα εκτός λειτουργίας φανάρια.

Είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει ένα backup σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας; Είτε με μπαταρίες είτε με φωτοβολταικά τόξα. Δόξα τους θεούς του Ολύμπου έχουμε άπειρο ήλιο στην χώρα μας.

Η έκφραση «είναι τόσο δύσκολο» ταιριάζει γάντι σε πολλά απλά και μή καθημερινά ζητήματα που μας απασχολούν.

6 Σχόλια to "Ειναι τοσο δυσκολο…"

Ας χρησιμοποιήσουν σκουπίδια ως εναλλακτική ενεργειακή πηγή, ρε αδερφέ, που έχουμε επίσης μπόλικα!

Επίσης, υπάρχει μια άλλη καινοτόμος εφεύρεση, που έχω δει σε προηγμένες τεχνολογικά πόλεις του εξωτερικού: λέγεται «τροχονόμος». Αλλά εδώ, φαίνεται, δεν την έχει φέρει το Μουλτιράμα.

Και εδω υπάρχει τροχονομος (οταν υπαρχει) απλα το μοντελο που εχει φερει το Μουλτιραμα τρεχει βιστα και ειναι μπαγκι

μην το ψάχνεις…υπάρχουν τόσες εναλλακτικές πηγές ενέργειας οι οποίες μένουν ανεκμετάλλευτες κι αν χρησιμοποιούνταν, όχι μόνο θα μας διευκόλυναν σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά θα ήταν και πιο οικολογικές…αλλά που??αντί δηλάδη να εκμεταλλευτούμε τον ήλιο της ελλάδας και να φτιάξουμε φωτοβολταικα πάρκα , καθόμαστε και @@@…

υπάρχει ζωη στον πλανητη RGB!

Ω αγαπητό μπλε, τι έκπληξη

Σχολιάστε

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

kokkinoprasinoble [papaki] gmail [teleia] com

ΕΒΑΛΑΝ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

  • 15.104